Κομοτηνή: 1ο Συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης Ροδόπης παρουσία ΥφΑΑΤ Διονύση Σταμενίτη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, θα λάβει χώρα σήμερα στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Χρήστος και Εύη” στην Κομοτηνή, το «1ο Συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης Ροδόπης», που διοργανώνει αντί – όπως διευκρινίζει – για κινητοποιήσεις, η Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρηματιών Αγροτών Ροδόπης.
Το συνέδριο γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας, του Δήμου Κομοτηνής, αλλά και τη συνεργασία των αγροτικών συλλόγων της Ροδόπης, καθώς και του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης.
Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Αγροτών Ροδόπης, Κυριάκος Κρόκος, το συνέδριο θα καθιερωθεί και θα αποτελεί μια πλατφόρμα διαλόγου για τα θέματα που θα πρέπει να λύνονται και τα έργα υποδομής που θα πρέπει να υλοποιούνται και κάθε χρόνο θα ελέγχεται η πρόοδος αυτών των ζητημάτων. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν στις 2:30 μετά το μεσημέρι.
Δείτε όλα τα αγροτικά νέα εδώ!
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 18.3 εκ. ευρώ σε 8.480 δικαιούχους
- Απόλλων ΑΕ, του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και DIN AGENTS: Η Συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην Ασφαλιστική Αγορά
- Χάνει το ματς με τη Μπενφίκα ο Μπαπέ
- Βοργιάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Όταν ο αγρότης στενάζει, η αγορά αδειάζει και οι δρόμοι της πόλης ερημώνουν
- Η νέα ποικιλία νεκταρινιάς FEBE απαντά στις προκλήσεις του παγετού και του PPV











