Κομοτηνή: 1ο Συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης Ροδόπης παρουσία ΥφΑΑΤ Διονύση Σταμενίτη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, θα λάβει χώρα σήμερα στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Χρήστος και Εύη” στην Κομοτηνή, το «1ο Συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης Ροδόπης», που διοργανώνει αντί – όπως διευκρινίζει – για κινητοποιήσεις, η Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρηματιών Αγροτών Ροδόπης.
Το συνέδριο γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας, του Δήμου Κομοτηνής, αλλά και τη συνεργασία των αγροτικών συλλόγων της Ροδόπης, καθώς και του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης.
Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Αγροτών Ροδόπης, Κυριάκος Κρόκος, το συνέδριο θα καθιερωθεί και θα αποτελεί μια πλατφόρμα διαλόγου για τα θέματα που θα πρέπει να λύνονται και τα έργα υποδομής που θα πρέπει να υλοποιούνται και κάθε χρόνο θα ελέγχεται η πρόοδος αυτών των ζητημάτων. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν στις 2:30 μετά το μεσημέρι.
Δείτε όλα τα αγροτικά νέα εδώ!
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παράταση προθεσμίας Υποβολής ΑΠΔ Οικοδομοτεχνικών Έργων του e-ΕΦΚΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 13,1 εκατ. ευρώ σε 70.652 παραγωγούς
- Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ – Τρεις μεγάλες αλλαγές
- Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες: Γνώση Ζωής για Όσους Φροντίζουν Παιδιά
- Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας για όσους καταστηματάρχες θελήσουν να συμμετάσχουν στην Black Friday











