Χανιά: Στους δρόμους οι αγρότες - Συλλαλητήριο στα Μεγάλα Χωράφια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ραντεβού την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στον κόμβο στα Μεγάλα Χωράφια δίνουν οι αγρότες των Χανίων. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το πρωί τα μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του Νομούκάλεσαν τους συναδέλφους τους, αλλά και τον κόσμο “να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα που δίνουμε για να μπορέσουμε να μείνουμε στα χωριά μας και να καλλιεργήσουμε την γη μας”, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν.
Αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυρίαρχο, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τον αναχρονιστικό κανονισμό του ΕΛΓΑ που δεν αποζημιώνει το σύνολο των καταστροφών σε εισόδημα, ζωικό και φυτικό κεφάλαιο, την λειψυδρία, τις ελλείψεις που είναι τεράστιες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υποδομές στα Κέντρα Υγείας, στα αγροτικά ιατρεία και στο ΕΚΑΒ.
Μετά το συλλαλητήριο της Πέμπτης θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ευρώπη: Η ηλιακή ενέργεια κυριότερη πηγή ηλεκτρισμού τον Ιούνιο
- Παράδοση Θεριζοαλωνιστικής Μηχανής New Holland CX 8.70 στο Δρέπανο Κοζάνης | Δες τα χαρακτηριστικά της! (Βιντεο)
- Συμφωνία Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη με την Πειραιώς για χρηματοδότηση γεωργικών οχημάτων και εξοπλισμού
- Να δοθούν λύσεις στις συνθήκες εργασίας των Συμβασιούχων Γεωπόνων του ΕΛ.Γ.Α. ζητά με επιστολή σε ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΑ η Π.Ε.Σ.ΓΕ.
- Δασαρχείο Βέροιας: Τι πρέπει να κάνετε αν συναντήσετε αρκούδα