Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Κάλεσμα Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας "ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αποφάσεις άμεσης κλιμάκωσης του αγώνα επιβίωσης που δίνουν εδώ και μέρες από τα μπλόκα τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πήραν οι βιοπαλαιστές αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού των μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 7 Φλεβάρη.
Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά Καρδίτσας οι εκπρόσωποι δεκάδων μπλόκων που συμμετείχαν αποφάσισαν ότι απαιτούν να οριστεί συνάντηση με κλιμάκια υπουργείων, μεταξύ αυτών, υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Υποδομών και Περιβάλλοντος, Εμπορίου, στη Θεσσαλία, στην καρδιά των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Μέχρι να γίνει η συνάντηση αυτή, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους συντονισμένα στα μπλόκα με αποκλεισμούς Εθνικών Οδών, δρόμων με τα τρακτέρ και με τα πόδια τους, αποκλεισμούς λιμανιών, τρένων. Να ενισχύσουν τις αγωνιστικές δράσεις με πολύμορφη δραστηριότητα που θα γίνεται συντονισμένα σε όλα τα μπλόκα.
Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι συνάδελφοι σε συγκέντρωση αύριο Τετάρτη ώρα 5 το απόγευμα στο μπλόκο της διασταύρωσης Νάουσας.
Σ.Ε ΜΠΛΟΚΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)
- Χωράφι με κερασιές με ούτε ένα κεράσι σκασμένο! (Βίντεο)
- Κουρέτας από τη Γιορτή Κερασιού στο Μεταχοχώρι Αγιάς: «Η προστιθέμενη αξία των προϊόντων είναι ο δρόμος για να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών»
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR










