Συνεχίζουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις οι αγρότες του μπλόκου διασταύρωσης Νάουσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνεδρίασε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Φλεβάρη το μπλόκο των αγροτών της Διασταυρωσης Νάουσας, και συζήτησε τα αποτελέσματα της συνάντησης αντιπροσωπείας των μπλόκων με κλιμάκιο υπουργών της κυβέρνησης.
Το συμπέρασμα που βγήκε είναι, ότι από τη συνάντηση δεν υπήρξε
καμιά ουσιαστική απάντηση στα δίκαια αιτήματα μας, παρά μόνο «θολές» υποσχέσεις κι αυτές κάτω από την πίεση που ασκούν οι αγώνες μας, δίνοντας έναν πολύμορφο αγώνα εδώ και τρεις βδομάδες, σε διαρκή σύγκρουση με την πολιτική της κυβέρνησης, τις κατευθύνσεις της νέας ΚΑΠ της ΕΕ, που μας αφαιρούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή επιβίωση από τη δουλειά μας.
Εφόσον βασικά αιτήματά μας δεν ικανοποιούνται, αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, θα παραμείνουμε στα μπλόκα διοργανώνοντας κι άλλες πολύμορφες δράσεις.
Το μπλόκο της Διασταύρωσης Νάουσας θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που οργανώνει η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων, στη Θεσσαλονίκη τη Τετάρτη 19 Φλεβάρη, ημέρα που θα βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός, και θα ζητηθεί συνάντηση μαζί του.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση DEFEA 2025
- Φλώρινα: Δύο μικρά αρκουδάκια χτυπήθηκαν από όχημα στο δρόμο
- Γεωργικά μηχανήματα: Σε ανοδική τροχιά η αγορά το 2024 - Γερασμένος ο ελληνικός στόλος
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης