Στην Agrothessaly 2025 η Γεωθερμική Α.Ε. και ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην Agrothessaly 6-9/3/2025 θα συμμετέχει και συγκεκριμένα στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας ΤΕΝΤΑ Α στο stand C 12 A της Γεωθερμική Α.Ε. , ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη - συμβούλου.
Παρέχει συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και αποζημιώσεων κατ' εντολή των ασφαλισμένων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Π.Ε. Ημαθίας: Παράταση ισχύος αποφάσεων παραχώρησης χρήσης εκτάσεων του Ελληνικού Δημοσίου στην περιοχή ΕΛΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
- "'Εφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Στέφανος Μπορμπόκης - Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο
- Ιεροσόλυμα: Ολοκληρώθηκε η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός
- ΥφΑΑΤ, Μ. Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Έναρξη της 22ης Εμβολιαστικής Εκστρατείας των Κόκκινων Αλεπούδων για το Πρόγραμμα Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας











