Συνάντηση Υφυπουργού ΑΑ & Τ Ολυμπίας Τελιγιορίδου με εκπροσώπους του συνδέσμου συνεταιρισμών μισθωτών ελληνικών λιμνοθαλασσών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο γραφείο της δέχθηκε η υφυπουργός Ολυμπία Τελιγιορίδου, τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Συνεταιρισμών Μισθωτών Ελληνικών Λιμνοθαλασσών κ.κ. Γ. Γκίλη, Π. Κάππα και Β. Δημητρίου και με την παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διαδικασία ολοκλήρωσης επενδυτικών σχεδίων, την αναβάθμιση των υποδομών, τον έλεγχο των παραβάσεων, την συμμετοχή εκπροσώπων στους φορείς διαχείρισης κλπ.
Ο Σύνδεσμος ευχαρίστησε την κ. Τελιγιορίδου και από την πλευρά της η Υφυπουργός τόνισε πως θα είναι στο πλευρό τους για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνέντευξη Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην IMATHIOTIKIGI.GR
- ΥΠΑΑΤ: Στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας που συνεχίζουν την αγροτική δραστηριότητα
- Πρώτο πακέτο 7 μέτρων στήριξης της ελληνικής αλιείας ανακοίνωσε ο ΥπΑΑΤ Μαργαρίτης Σχοινάς μετά από σύσκεψη με αλιείς
- ΑΑΔΕ: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
- «Βόμβα» του Ισημερινού με Γερμανία










