Στη 2η γιορτή μελιού του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Κοζάνης η Υφυπουργός ΑΑ & Τ Ολυμπία Τελιγιορίδου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην 2η γιορτή μελιού που διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κοζάνης παρευρέθηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Η κ. Τελιγιορίδου επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα των παραγωγών και συνομίλησε μαζί τους για το ελληνικό μέλι και τα προϊόντα των εκθετών.
Σε δηλώσεις της η Υφυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων ότι:
«Οι πόρτες του Υπουργείου είναι ανοικτές για τους φορείς που ασχολούνται με την μελισσοκομία. Η μελισσοκομία είναι ένας τομέας πολύ σημαντικός για την ελληνική οικονομία. Τα όποια προβλήματα λύνονται με συνεννόηση και συνέργειες».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η πληρωμή της βασικής ενίσχυσης από τα αποτελέσματα του AMS για τα συνδεδεμένα καθεστώτα
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Έγκριση 1,6 εκατ. ευρώ για «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Βέροιας» στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027»
- Εκδήλωση: «Καλλιεργώντας το μέλλον της μαστίχας: Εκπαίδευση, έρευνα και καινοτομία» στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος»
- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ











