Φυτοπροστασία στη δενδροκαλλιέργεια, ακτινίδιο, ελιά και αμπέλι αύριο στο νέο επεισόδιο της εκπομπής "Ελληνική Παραγωγή - Web TV"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μην χάσετε αύριο Τετάρτη 30 Απριλίου ώρα 21:00 το νέο επεισόδιο της εκπομπής "Ελληνική Παραγωγή - Web TV".
Ο marketing manager specialty της SYNGENTA Γιάννης Αβραμίδης μιλάει στον Χρήστο Βοργιάδη για θέματα φυτοπροστασίας στη δενδροκαλλιέργεια, την καλλιέργεια ακτινιδίου, ελιάς και αμπέλου!
Χρήσιμες συμβουλές για το σήμερα και το αύριο των φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε μια Ευρώπη που συνεχώς καταργεί τις παραδοσιακές δραστικές ουσίες που επί χρόνια χρησιμοποιούσαν οι παραγωγοί.
Συντονιστείτε την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 9 μ.μ. στις οθόνες του www.veriotis.gr, του www.imathiotikigi.gr και στα κανάλια "Ελληνική Παραγωγή - WEB TV" στο facebook και το //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv">youtube και παρακολουθήστε μια επίκαιρη συζήτηση που αφορά όλους τους παραγωγούς.
Ευχόμαστε να βρείτε την εκπομπή μας ενδιαφέρουσα και να την στηρίξετε παρακολουθώντας, κοινοποιώντας και διαδίδοντας!
Ολες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή και από το επίσημο κανάλι στο Youtube //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.">https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνεταιρισμοί για έναν ειρηνικό κόσμο
- Ανδριανός: Με απόφαση του Υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά συστήνεται Επιστημονική Ομάδα Εργασίας για το Ελληνικό Μέλι και τα Μελισσοκομικά Προϊόντα
- Αθανάσιος Καββαδάς στη Βουλή: Πιλοτικό πρόγραμμα 1,5 εκατ. ευρώ για τον λαγοκέφαλο
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Ο ιδρώτας μας δεν παραδίδεται χωρίς τιμή
- ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ η ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ; Άρθρο του Δημήτριου Κοτσόργιου










