Ο Μπάμπης Δαλαλάκης αύριο στην "Ελληνική Παραγωγή" WEB TV
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μη χάσετε αύριο Τετάρτη 14 Μαϊου και ώρα 21:00 το νέο επεισόδιο της εκπομπής "Ελληνική Παραγωγή - Web TV".
Καλεσμένος του Χρήστου Βοργιάδη ο Μπάμπης Δαλαλάκης, γεωπόνος και Διευθυντικό στέλεχος της Leader Farmer Hellas μιλάει για τα ωφέλιμα βακτήρια στις καλλιέργειες, το πως επιτυγχάνεται η μείωση του κόστους παραγωγής με την εφαρμογή καινοτόμων προϊόντων βιοτεχνολογίας και υπηρεσιών αγροτεχνολογίας βασισμένων σε νέες τεχνολογίες όπως machine learning, Internet of Things δίνοντας νέες προοπτικές στην σύγχρονη γεωργία, αλλά και την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της γονιμότητας του εδάφους.
Επίσης ο κ. Δαλαλάκης εξηγεί αναλυτικά τι έφταιξε και οι παραγωγοί δεν έλαβαν τα χρήματα που ανέμεναν από τα οικολογικά σχήματα.
Συντονιστείτε την Τετάρτη 14 Μαϊου στις 9 μ.μ. στις οθόνες του www.veriotis.gr, του www.imathiotikigi.gr και στα κανάλια "Ελληνική Παραγωγή - WEB TV" στο facebook και το //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv">youtube και παρακολουθήστε μια επίκαιρη συζήτηση που αφορά όλους τους παραγωγούς.
Ευχόμαστε να βρείτε την εκπομπή μας ενδιαφέρουσα και να την στηρίξετε παρακολουθώντας, κοινοποιώντας και διαδίδοντας!
Ολες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή και από το επίσημο κανάλι στο Youtube //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.">https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πωλείται συρόμενο αεροψάλιδο σε καλή κατάσταση
- Πρωτοβουλία για το Παιδί - Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που ζουν στην κόψη...
- «Αύξηση της εμπορίας και χρήσης παράνομων φυτοφαρμάκων από τους Έλληνες γεωργούς» το θέμα της ερώτησης Κοτίδη στον ΥπΑΑΤ
- Αθήνα: 6η Premium Real Estate Expo - Η κορυφαία εκδήλωση του κλάδου στην Ελλάδα ανακοινώνει τις ημερομηνίες της!
- Εντατικοποίηση των ελέγχων από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στους πιστοποιητικούς φορείς