Δήλωση Β. Αποστόλου για την καταστροφή στη βόρεια Εύβοια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
«Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες δίνουν μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη - βιβλική είναι η αλήθεια - καταστροφή που πλήττει την βόρεια Ευβοια αυτή τη τη στιγμή», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του νομού Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου.
Υπάρχουν «τρεις αγνούμενοι συμπολίτες μας, οι οποίοι ελπίζω να βρεθούν ζωντανοί». Και πρόσθεσε ότι «θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας το ταχύτερο δυνατό. Είμαστε εδώ, δίπλα τους. Είναι πρωτοφανές αυτό το οποίο βιώνει η περιοχή».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- "Νέες άδειες φύτευσης αμπελιών για το 2026": Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι παραγωγοί
- Λάρισα: Γεωργικές προειδοποιήσεις ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια
- Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων την Πέμπτη στον Παλαμά
- Μουντιάλ 2026: Οι 17 με εισιτήρια τελικής φάσης, οι 79 που έχουν αποκλειστεί, η κλήρωση και τα τουρνουά play-off
- Η ΝΗΣΟΣ στις κορυφές του κόσμου: Νέα διεθνής αναγνώριση στα World Beer Awards 2025 - Από την Τήνο, στο παγκόσμιο στερέωμα της ζυθοποιίας