Δήλωση Β. Αποστόλου για την καταστροφή στη βόρεια Εύβοια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
«Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες δίνουν μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη - βιβλική είναι η αλήθεια - καταστροφή που πλήττει την βόρεια Ευβοια αυτή τη τη στιγμή», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του νομού Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου.
Υπάρχουν «τρεις αγνούμενοι συμπολίτες μας, οι οποίοι ελπίζω να βρεθούν ζωντανοί». Και πρόσθεσε ότι «θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας το ταχύτερο δυνατό. Είμαστε εδώ, δίπλα τους. Είναι πρωτοφανές αυτό το οποίο βιώνει η περιοχή».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»











