ΕΛΓΑ: Παράταση μέχρι 30 Ιουνίου οι δηλώσεις Καλλιέργειας Εκτροφής για 2023 και 2024
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με κοινή απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα και του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Αθανάσιου Πετραλιά, ΦΕΚ Β 2531/23-05-2025 και κατόπιν εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α., παρατείνεται η πληρωμή της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς των αγροτών προς τον Οργανισμό, για τις Δηλώσεις Καλλιέργειας Εκτροφής των ετών 2023 και 2024, μέχρι την Δευτέρα 30η Ιουνίου 2025.
Καλούνται οι παραγωγοί να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τον ΕΛ.Γ.Α., για τα έτη 2023 και 2024, ώστε να αποζημιωθούν για τις ζημίες στις καλλιέργειες φυτικής παραγωγής και απώλειες ζωικού κεφαλαίου, για τις οποίες ήδη υπέβαλαν δηλώσεις.
Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην εξόφληση της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς εμποδίζει την πληρωμή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους παραγωγούς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Από τον αποκλεισμό στην πληρωμή: Πώς αποκαταστάθηκε η κατάφωρη αδικία εις βάρος των παραγωγών της Πέλλα










