Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας o Κώστας Δάρλας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ημαθίας ενημερώνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατόπιν σχετικής πρόσκλησης σε Τακτική Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Κυριακή 11 Μάιου.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς στα γραφεία του Συλλόγου στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Βέροιας με μεγάλη προσέλευση παλιών και νέων μελών στου Συλλόγου.
Ακολούθως συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τριετής θητεία, ως εξής:
Πρόεδρος: Δάρλας Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Ζιάννης Θεόδωρος
Γραμματέας: Θεοχαρόπουλος Αντώνης
Ταμίας: Παναγιώτου Χριστίνα
Μέλη: Βαΐδης Ιωάννης, Τσιρίδου Ασπασία και Γκαλίτσιος Θεόδωρος.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο οφείλει να ευχαριστήσει πρωτίστως τα μέλη του για την δυναμική συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες πράγμα που εξασφαλίζει την συμβολή του Συλλόγου μας στην πρόοδο της Γεωπονικής Επιστήμης και της αγροτικής ανάπτυξης του Νομού και ακολούθως τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο και το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για την παραχώρηση χώρου για γραφεία του Συλλόγου στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Βέροιας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνέχεια πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 27 Μαρτίου | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΚΕΟΣΟΕ: Αναγκαία και επείγουσα η λήψη μέτρων για τον αγροτικό τομέα | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Η νέα viral τάση ευεξίας είναι τα σφηνάκια λαδολέμονου - Έχουν όμως πραγματικά οφέλη;
- «Ένα Γεύμα Χαράς» και «Κούτες Αγάπης» προσφέρουν η Οδύσσεια και η Lidl Ελλάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανανεώνοντας τη συνεργασία τους
- Πυρηνόκαρπα: Πώς οι Βιοδιεγέρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ακαρπία











