Μην χάσετε σήμερα στις 9 μ.μ. το νέο επεισόδιο της εκπομπής "Ελληνική Παραγωγή - Web TV"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Καλεσμένος της εκπομπής ο διευθυντής πωλήσεων της VITRO HELLAS Άρης Κωνσταντινίδης, μιλάει στον Χρήστο Βοργιάδη για το πολλαπλασιαστικό υλικό και τις νέες ποικιλίες οπωροφόρων, αμπέλου και ακτινιδιάς της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας.
Η VITRO HELLAS ιδρύθηκε το 1986 με έδρα το Νησέλι Αλεξάνδρειας στην Ημαθία και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα και διάθεση φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού υψηλής ποιότητας.
Αποστολή της εταιρίας αποτελεί η παραγωγή και διακίνηση άριστης ποιότητας φυτικού υλικού μέσα από την παρακολούθηση των νέων τάσεων στον αγροτικό τομέα και τη διεύρυνση των συνεργασιών και των ερευνητικών δραστηριοτήτων, με σκοπό την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, προϊόντων και αγορών.
Οι τεχνικές ιστοκαλλιέργειας στο εργαστήριο της VITRO HELLAS χαρακτηρίζονται από τις πλήρως ασηπτικές συνθήκες διαχείρισης του φυτικού υλικού που σε συνδυασμό με την οργάνωση του αντίστοιχου εργαστηρίου και των θερμοκηπιακών και φυτωριακών εγκαταστάσεων, προσδίδουν στα παραγόμενα προϊόντα:
- Γενετική ομοιομορφία: Βεβαιότητα ότι κάθε προϊόν διαθέτει τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας που αναγράφεται στη συσκευασία και τα συνοδευτικά έγγραφα.
- Απουσία παθογόνων και ασθενειών, kατά την παραγωγή και διακίνηση.
- Ομοιομορφία ανάπτυξης: Ομοιογένεια του διακινούμενου υλικού - εγγύηση για την ομοιογένεια της τελικής παραγωγής.
Ευχόμαστε να βρείτε την εκπομπή μας ενδιαφέρουσα και να την στηρίξετε παρακολουθώντας, κοινοποιώντας και διαδίδοντας!
Ολες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή και από το επίσημο κανάλι στο Youtube www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Leader Farmer Hellas: Αύξηση αγροτικού εισοδήματος με τη χρήση του μικροβιακού σκευάσματος UNIKER
- Ψησταριά υγραερίου Thermogatz GS GRILL 2 + Plancha: Απόλαυσε επαγγελματικό ψήσιμο στο σπίτι
- Ελληνογερμανικές ημερίδες ενημέρωσης e-ΕΦΚΑ & DRV στη Θεσσαλονίκη 1-4 Ιουλίου 2025
- Ξεκίνησε 10/6, η υποβολή προτάσεων στο Μέτρο 23 - Η προθεσμία λήγει στις 17 Ιουνίου
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Ροδακινιά