Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα διόδια Μαλγάρων - Στον κόμβο Παραλίμνης αύριο αγρότες της Πέλλας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στις 20:30 οι αγρότες του Δήμου Δέλτα και της ευρύτερης περιοχής άνοιξαν ξανά στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας στα διόδια Μαλγάρων, το οποίο είχαν κλείσει δύο ώρες νωρίτερα. Η κατεύθυνση προς Αθήνα παραμένει κλειστή από την 1η Δεκεμβρίου.
Οι αγρότες συνεχίζουν την κινητοποίησή τους, διεκδικώντας λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και στο πλευρό τους βρίσκονται από σήμερα αυτοκινητιστές με τα φορτηγά τους, ενώ αύριο το πρωί αναμένονται στο σημείο και ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίο πραγματοποιούν 48ωρη απεργία μέχρι και το πρωί της Πέμπτης στις 05:00. Παράλληλα, συμπαράσταση έχουν εκφράσει και διάφορα εργατικά σωματεία, ανάμεσά τους και αυτό των ιδιωτικών υπαλλήλων στον κλάδο της επεξεργασίας τροφίμων.
Στο μεταξύ, σε σημερινή τους συνέλευση οι αγρότες του Δήμου Πέλλας, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν αύριο το πρωί στον κόμβο της Παραλίμνης και από εκεί να αναχωρήσουν με τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα για το τελωνείο Ευζώνων που βρίσκεται στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Artozyma 2026 – Ανάδειξη του τρίπτυχου επιχειρηματικότητα, καινοτομία και δημιουργία (Video-Photos)
- Τζάκρη: «Η κυβέρνηση υπονομεύει τον εθνικό στόχο της συμμετοχής των Αποδήμων στην εκλογική διαδικασία»
- Δεν έχει μέλλον η ελληνική κτηνοτροφία? Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης
- Διευκρινίσεις σχετικά με τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων αιγοπροβάτων σε περιοχές που έχουν πληγεί από την ευλογιά
- Ανακοίνωση – Σύνθεση Γραμματείας ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας











