Βέροια: Αυξάνονται τα τρακτέρ στo μπλόκo της Κουλούρας – Νέα συνέλευση το απόγευμα στο Μακροχώρι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Παρά το βροχερό καιρό που επικρατεί στη Βέροια , οι αγρότες δε πτοούνται και συγκεντρώνουν ολοένα και περισσότερα τρακτέρ στον κόμβο της Κουλούρας.

Οι δύο Αγροτικοί σύλλογοι που συμμετέχουν από κοινού στα μπλόκα , ΑΣ Ημαθίας και Γεωργών Βέροιας, καλούν σήμερα Πέμπτη 4/12 στις 7 το απόγευμα έκτακτη γενική συνέλευση, καλώντας τα μέλη τους και όλους τους αγρότες, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Μακροχωρίου με θέμα την ενδυνάμωση και τη μορφή των αγροτικών κινητοποιήσεων!

Οι αγρότες ζητούν να λάβουν άμεσα τις αποζημιώσεις από τους ανοιξιάτικους παγετούς, ενισχύσεις για τα παραμορφωμένα ροδάκινα, να δοθούν στην επόμενη πληρωμή των ενισχύσεων τέλη Δεκεμβρίου τα όσα χρήματα αδίκως δεν έλαβαν οι αγρότες, όπως και για την επιστροφή φόρου πετρελαίου που επικράτησε και εκεί ένα μπάχαλο. Επίσης, φωνάζουν για το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής και τις εξευτελιστικές τιμές στα προϊόντα.

Επίσης, χτες επισκέφτηκαν το μπλόκο της Κουλούρας αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας με αγροτικά αυτοκίνητα, πραγματοποιώντας συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος της Εγνατίας Οδού (Ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Βέροια).

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ηλεία: Κάτω από 20.000 τόνους η φετινή ελαιοπαραγωγή
- Super League: Ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
- ΥΠΑΑΤ: Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων το πρώτο δίμηνο του 2026 - 524 έλεγχοι - 92 μη συμμορφώσεις - 62.000 ευρώ πρόστιμα
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026
- Βροχοπτώσεις Αυγούστου 2024: Ερώτηση Κοτίδη προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για αποζημιώσεις παραγωγών











