Μαζική στήριξη φορέων στους αγρότες της Βέροιας στο μπλόκο Κουλούρας και δίωρο κλείσιμο δρόμου (Photos)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Έμπρακτα τη στήριξη φορέων της τοπικής οικονομίας έλαβαν σήμερα το πρωί 8 Δεκεμβρίου στις 10.30 οι αγρότες του Δήμου Βέροιας στο μπλόκο της Κουλούρα καθώς τους επισκέφτηκαν ταξί, φορτηγά, αστικά και λεωφορεία και μαζί με τα τρακτέρ του μπλόκου έκλεισαν περίπου για 2 ώρες το δρόμο.
Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Βοργιάδης
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, εμπορικού συλλόγου Βέροιας, συλλόγου μεταφορών φορτηγών, οδηγών και ιδιοκτητών ταξί Βέροιας, Αστικών συγκοινωνιών και ΚΤΕΛ, Ένωσης Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας, Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ημαθίας, Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και φυσικά πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων.

Να αναφέρουμε ότι είχε προγραμματιστεί και διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ Βέροιας η οποία δεν πραγματοποιήθηκε και μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας για την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:




















Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΚΚΕΛ: Με το καλημέρα της Mercosur άρχισαν αυτά που φοβόμασταν
- Ποιες πληρωμές πραγματοποιούνται από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 9 έως 13 Μαρτίου
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ανάχωμα ΥΠΑΑΤ - ΕΛΑΣ στην εξάπλωση της - Μπαράζ ελέγχων και συλλήψεων
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Μετρήσιμα αποτελέσματα και ισχυροί έλεγχοι στην αγορά
- Εργαζόμενοι: Voucher κατάρτισης ΔΥΠΑ 750€: Τρίτη 10/03 ανοίγει η πλατφόρμα. Λεπτομέρειες υποβολής & κριτήρια επιλογής











