Πότε πιστώνεται η δεύτερη δόση της ενιαίας ενίσχυσης - Ποιες πληρωμές εκκρεμούν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Εν αναμονή πληρωμών βρίσκονται χιλιάδες αγρότες γεγονός που θα βοηθήσει και στην τόνωση της αγοράς καθώς οδεύουμε στην εορταστική περίοδο και η κίνηση είναι εμφανώς μειωμένη λόγω της έλλειψης ρευστότητας.
Πληρωμές που εκκρεμούν και πιθανότατα θα πληρωθούν μέχρι τα Χριστούγεννα, είναι αυτές του υπόλοιπου 10% των αποζημιώσεων(ΕΛΓΑ) και αφορούν ζημιές που έγιναν μέσα στο 2017, από προγράμματα (απονιτροποίηση, κομφούζιο κ.α.), βιολογική κτηνοτροφία, εξισωτική αποζημιώση και η εκκαθάριση της ενιαίας ενίσχυσης 2018.
Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Στάυρος Αραχωβίτης στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής” της “ΚΡΗΤΗ TV”, πρόθεση του είναι τα χρήματα της δεύτερης δόσης της επιδότησης να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών στο διάστημα μεταξύ 10 και 15 Δεκεμβρίου 2018.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 13,1 εκατ. ευρώ σε 70.652 παραγωγούς
- Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ – Τρεις μεγάλες αλλαγές
- Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες: Γνώση Ζωής για Όσους Φροντίζουν Παιδιά
- Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας για όσους καταστηματάρχες θελήσουν να συμμετάσχουν στην Black Friday
- Η άρδευση της Ημαθίας και οι αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων στην ατζέντα της συζήτησης Τσαβδαρίδη με Τσιάρα











