Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας» και των αγροτικών συλλόγων Κ. Μακεδονίας που συντονίζονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, 7:00μμ στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» (κτίριο ΚΑΠΗ) στη Νάουσα,.
Στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι με τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις ζημιές που δεν αποζημιώνονται ή παίρνουν ψίχουλα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, τη φοροληστεία, τα χαράτσια που μειώνουν το πενιχρό αγροτικό εισόδημα, την τεράστια απώλεια του εισοδήματος λόγω του εμπάργκο.
Οι αγροτικοί σύλλογοι είναι όπλο στα χέρια των αγροτών και κτηνοτρόφων και μέσα από τη λειτουργία και τη δράση τους μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας αλλά και να ανακόψουμε την μεγάλη επίθεση που δεχόμαστε στο εισόδημά μας από τι κυβερνητικές πολιτικές και τα μνημόνια. Δυνατοί αγροτικοί σύλλογοι είναι προϋπόθεση για τη μαζική συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις, γιατί μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος κύκλος ερευνών μετά την έφοδο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων
- Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας για χιλιάδες παράνομα καπνικά προϊόντα
- Μ. Σχοινάς από την ΚΕΔΕ: Κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα στη Μεσσηνία, άμεσα οι υπογραφές για το Μιναγιώτικο φράγμα – Πάνω από 1 δις για αρδευτικά έργα και αγροτική οδοποιία
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα










