Εξόφληση βασικής ενίσχυσης,πρασίνισμα και εξισωτική - Πότε πληρώνονται και τι θα γίνει με τις ανοιχτές τιμές
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μετά την πληρωμή του υπόλοιπου 10% για τις ζημιές του 2017 ακολουθεί μια σειρά νέων πληρωμών για τους αγρότες.
Σε δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σταύρου Αραχωβίτη στο ASTRA TV και την εκπομπή "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ" αναφέρθηκε ότι η εξόφληση-εκκαθάριση της βασικής ενίσχυσης, το πρασίνισμα, και η πληρωμή των νέων γεωργών θα πραγματοποιηθούν στα μέσα της εβδομάδας που αναμένουμε, με πιθανότερη ημερομηνία πληρωμής την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.
Επίσης όσον αφορά την εξισωτική αποζημιώση είπε χαρακτηριστικά ότι η πληρωμή των 240 εκατ. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.
Τέλος αναφέρθηκε στις Διεπαγγελματικές και το ρόλο τους , λέγοντας ότι όπου υπάρχει Διεπαγγελματική ή θα επιτελεί το ρόλο της ή διαφορετικά δεν έχει λόγο να υπάρχει, αναφερόμενος σχετικά με τις ανοιχτές τιμές παράδοσης των προϊόντων χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»











