Κέρδισαν οι Έλληνες - Δεν έχασαν οι Ιταλοί
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ολοένα και περισσότερες είναι οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις ακτινιδίων στη χώρα μας έχοντας ως συνέπεια την αύξηση της παραγωγής τα τελευταία έτη.
Αυξημένη ήταν φέτος και η τιμή κατά 25-30% περίπου σε σχέση με την περσινή χρονιά και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η μειωμένη παραγωγή ακτινιδίων στην Ιταλία.
Βέβαια οι έλληνες δεν εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα των Ιταλών(μειωμένη παραγωγή) αφού θα μπορούσαν να κερδίσουν άλλες νέες αγορές και να μην στέκονται μόνο στην αγορά της Ιταλίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Βορίδης για την επίθεση που δέχτηκε: "Δυστυχώς, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να ξεριζώσουμε την ακροαριστερή βία"
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλες δύο προφυλακίσεις - Στους οκτώ οι προσωρινά κρατούμενοι
- Επικίνδυνο συμβάν χτες τα ξημερώματα στην Καστοριά: Αλέτρι "ξεκόλλησε" από το τρακτέρ και βρέθηκε στο οδόστρωμα
- Super League: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο «πρώτο πιάτο»
- 10 λόγοι για να αγοράσεις ένα T7 Long Wheelbase με PLM Intelligence











