Συνάντηση Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με τον Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Βιτένις Αντρουκάιτις, θα συναντηθεί αύριο στις 9 π.μ. ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, στο ΥπΑΑΤ.
Η συνάντηση με τον Επίτροπο γίνεται στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας αναβάθμισης της θέσης της χώρας μας στα θέματα υγείας των φυτών και ζώων και ασφάλειας των τροφίμων.
Επίσης, ο Επίτροπος και ο Υπουργός θα συζητήσουν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της χρήσης της ονομασίας «Ελληνικό Γιαούρτι» από την Τσεχία.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Υγιεινή Διατροφή για Κοινωνική Συμμετοχή: Το Πρόγραμμα Healthy Meal
- Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2023 και 2024 σε πάνω από 110.000 δικαιούχους
- Με επιστολή της η ΕΘΕΑΣ προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά ολιγοήμερο άνοιγμα της ΕΑΕ 2024
- Λουτσέσκου: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη Στεάουα, αλλά το αποτέλεσμα του αγώνα τον Οκτώβριο ήταν άδικο»
- ΚΕΟΣΟΕ: Τα μη αλκοολούχα κρασιά δεν ανταγωνίζονται τα κρασιά...προσφέρουν μια εναλλακτική