Θ. Τζάκρη: Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η καταβολή των ενισχύσεων de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας κ. Τζάκρη Θεοδώρα θα πραγματοποιηθεί η καταβολή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των ενισχύσεων de minimis στους δικαιούχους παραγωγούς συμπύρηνων, επιτραπέζιων ροδακίνων και νεκταρινιών για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις του περυσινού καλοκαιριού.
Επίσης ανακοινώνεται από το γραφείο της κ. Θεοδώρας Τζάκρη ότι δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄315/7-2-2019) η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρου Αραχωβίτη και του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη για τη χορήγηση ενισχύσεων de minimis στους παραγωγούς συμπύρηνων, επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών και η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων παραγωγών θα γίνει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Χίου ζητούν άμεση χρηματοδότηση για ζωοτροφές
- ΑΑΔΕ: Μισός τόνος φυσικής κόκας, αξίας 1.500.000 ευρώ, κατασχέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο. Ο Μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος της χώρας…στην πόλη μας! Έναρξη Εγγραφών!