Σε ποιο στάδιο της ανθοφορίας βρίσκονται οι ποικιλίες ροδακινιών & νεκταρινιών στον κάμπο της Ημαθίας (φωτογραφίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο Δήμο Βέροιας, οι ροδακινοπαραγωγοί εδώ και αρκετό διάστημα έχουν ξεκινήσει τι απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες για τη νέα καλλιεργητική σεζόν.
Ο καιρός έως τώρα αποτέλεσε σύμμαχο των παραγωγών, πραγματοποιώντας τους πρώτους ψεκάσμους τόσο για την καταπολέμιση του μύκητα που προκαλεί την ασθένεια του εκώασκου, όσο και για άλλες ασθένειες αλλά και για τον θρύπα στα νεκταρίνια και την καταπολέμιση των αφίδων.
Η "Ημαθιώτικη Γη" βρέθηκε σε κτήματα περιοχών του Δήμου Βέροιας, αποθανατίζοντας όμορφες εικόνες από τις ροδακινιές και νεκταρινιές και σας τις παρουσιάζει στο στάδιο που βρίσκεται αυτή την στιγμή η κάθε ποικιλία.
Francoise
Queen Crest
May Crest
Big Bang
Ruby Rich
Fire Top
Sring Bell
Catherina
Everts
Andross
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”
- Νέα σειρά τρακτέρ MF 8S Xtra | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Προτάσεις Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας
- Ευζωία των Χοίρων στην Ελληνική Χοιροτροφία | Στρατηγική Συνεργασία AgroBox - Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!
- ΥΠΑΑΤ: Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ