Συνάντηση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας με τον βουλευτή κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο για φλέγοντα αγροτικά ζητήματα
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση με τον αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Ημαθίας, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλοπραγματοποίησε σήμερα 8 Απριλίου 2019 ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του κ. Βεσυρόπουλου στη Βέροια, με τα μέλη του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, να ενημερώνουν τον βουλευτή για τα φλέγοντα αγροτικά ζητήματα που αφορούν τους αγρότες της περιοχής.
Το θέμα της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο ροδάκινο και η αύξηση του ποσού ανά στρέμμα που «λαμβάνουν» σήμερα οι «δικαιούχοι» ροδακινοπαραγωγοί καθώς και η μείωση της απαιτούμενης προς χυμοποίηση ποσότητας, η άδικη και υπερβολική φορολόγηση τους, οι χαμηλές τιμές πώλησης των ροδάκινων και νεκταρινιών, ήταν ορισμένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Δωρεάν Θερινά Μαθήματα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Ξεκίνησαν οι Εγγραφές!
- Χρήστος Κέλλας από τον Προμαχώνα Σερρών: Κλιμακώνονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου προϊόντων
- Ο 19χρονος Θόδωρος Λελιανίδης ανακοινώθηκε στην Φέγενορντ
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε στοχευμένο workshop για την προβολή του προορισμού στην ιταλική τουριστική αγορά
- Κώστας Τσιάρας: 170 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ για ενίσχυση του εκτιμητικού του έργου με στόχο την άμεση αποτίμηση των ζημιών από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα