Τζάκρη: Ενισχύονται με ενισχύσεις de minimis οι παραγωγοί αχλαδιών της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» σε ολόκληρη τη χώρα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι αποφασίστηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη η ενίσχυση όλων των παραγωγών αχλαδιού της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» σε ολόκληρη τη χώρα, που συνολικά ανέρχονται σε 17.000 στρέμματα, εκ των οποίων 1.000 στρέμματα περίπου στην Πέλλα σε πλήρη παραγωγή, με ενισχύσεις de minimis, λόγω της μειωμένης παραγωγής της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργού Οικονομικών σύμφωνα με την οποία θα προσδιοριστούν οι τιμές της ενίσχυσης κατά στρέμμα της καλλιέργειας αχλαδιού ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» με τις ενισχύσεις de minimis και η καταβολή θα γίνει βάσει των δηλώσεων του ΟΣΔΕ της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου.
Η κ. Τζάκρη θα ενημερώσει με νέο δελτίο τύπου για τις τιμές της στρεμματικής ενίσχυσης, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι δύο, αμέσως μόλις αυτές αποφασιστούν, καθώς και για το χρόνο καταβολής των ενισχύσεων.-
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Να δοθούν λύσεις στις συνθήκες εργασίας των Συμβασιούχων Γεωπόνων του ΕΛ.Γ.Α. ζητά με επιστολή σε ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΑ η Π.Ε.Σ.ΓΕ.
- Δασαρχείο Βέροιας: Τι πρέπει να κάνετε αν συναντήσετε αρκούδα
- Φροντιστήρια Πουαμισάς Βέροια Κέντρο- Μεγάλη επιτυχία των μαθητών μας στις Πανελλαδικές!
- Επιστροφή χρημάτων στους αγρότες από τις παράνομες επιδοτήσεις; Όσα ανέφερε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης
- Ανατροπή δεδομένων: Δικαιώθηκε η Λιόν και παραμένει στη Ligue 1