Σύσκεψη για τις εξελίξεις στην αγροτική παραγωγή της Πέλλας συγκαλεί η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με αφορμή τις συνεχείς χαλαζοπτώσεις που έπληξαν τις αγροτικές καλλιέργειες στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαδικασία συγκομιδής και διάθεσης των προϊόντων (ροδακίνων κ.λπ.), η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, μετά από ενημέρωση που είχε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη συγκαλεί σύσκεψη με την παρουσία τοπικών αρχών – φορέων και εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου της Πέλλας.
Η σύσκεψη για τις εξελίξεις στην αγροτική παραγωγή της Πέλλας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:30 στην Έδεσσα (Διοικητήριο, 5ος όρ.).
Στη συνάντηση θα αποτυπωθεί η κατάσταση που επικρατεί και θα προταθούν λύσεις. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο οι παρευρισκόμενοι να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις προς την κατεύθυνση προώθησης των ζητημάτων που απασχολούν τους παραγωγούς της Π.Ε. Πέλλας, που, όπως και οι παραγωγοί της Π.Ε. Ημαθίας αντιμετωπίζουν τα ίδια, σημαντικά προβλήματα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιάννης Ανδριανός: Στόχος η ουσιαστική αναβάθμιση του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών Κορινθίας
- Είσαι Αγρότης; Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Αγροτικές κινητοποιήσεις για επιδοτήσεις και κόστος παραγωγής – Πληρωμές 500 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ έως το τέλος Ιουνίου
- Φάνης Τραγάκης: STOP στις ανοιχτές και χαμηλές τιμές στο συμπύρηνο ροδάκινο










