Νέα Deminimis 5,35 εκατ. ευρώ - Ποιες καλλιέργειες αφορούν και σε ποιες περιοχές θα δοθούν οι ενισχύσεις ήσσονος σημασίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην καταβολή 5,35 εκατ. ευρώ ενισχύσεων ήσσονος σημασίας θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ΚΥΑ που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης θα καταβληθούν 3,15 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς μανταρινιών ποικιλίας «Κλημεντίνη». Δικαιούχοι είναι οι παραγωγοί της Αιτωλοακαρνανίας, της Αργολίδος, της Άρτας, της Θεσπρωτίας και της Λακωνίας που επλήγησαν από έντονες βροχοπτώσεις κατά το έτος 2018. Το ύψος της ενίσχυσης καθορίζεται σε 70 ευρώ ανά στρέμμα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Π.Ε. Ηρακλείου :«Κατάθεση Αιτήσεων για τη Χορήγηση Αδειών για Νέες Φυτεύσεις Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου έτους 2027»
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Ανάκληση μη ασφαλών χυμών από τον ΕΦΕΤ
- ΑΑΔΕ: Έναρξη υποβολής ενδικοφανών προσφυγών για παρεμβάσεις αγροτικής ενίσχυσης έτους 2025
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί έργα ύδρευσης στους Δήμους Βέροιας και Νάουσας










