ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΕΛΓΑ κινείται πλέον με άλλες ταχύτητες. Ενισχύεται το προσωπικό του με ακόμη 35 γεωπόνους για την εκτίμηση των ζημιών στην Ημαθία"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ενισχύεται το προσωπικό του ΕΛΓΑ στην Ημαθία για να επιταχύνεται η διαδικασία εκτίμησης των ζημιών και της καταβολής των αποζημιώσεων.
Ο υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που είχε προχωρήσει σε σχετική παρέμβαση, ενημερώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ότι, εγκρίθηκε η πρόσληψη 30 εποχικών γεωπόνων για να συμβάλλουν στις εκτιμήσεις για την Ημαθία ενώ θα μετακινηθούν από περιφερειακά καταστήματα στον ΕΛΓΑ της Βέροιας άλλοι 5 γεωπόνοι.
Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν χθες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ ενώ την ίδια στιγμή υπογράφηκε από τη διοίκηση του ΕΛΓΑ συμπληρωματική σύμβαση για την χρονική επέκταση της εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας από της 3 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.
Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι, «αυτή η κυβέρνηση κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της, ο ΕΛΓΑ αρχίζει και κινείται πλέον με άλλες ταχύτητες στο θέμα της καταγραφής των ζημιών αλλά και της καταβολής των αποζημιώσεων στους αγρότες».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές ξεκινούν από αύριο Δευτέρα 4 Μαϊου | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Ημερίδα ΤΦΟΔΝ: «Ανθεκτικότητα και ποιότητα στη δενδροκομία: Η συμβολή του πολλαπλασιαστικού υλικού σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα»
- Ο Γιάννης Ανδριανός στο Ευπάλιο Φωκίδας – Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους
- Επικαιροποίηση Οδηγού HACCP για τα Σφαγεία Οπληφόρων-Ενίσχυση μέτρων βιοασφάλειας και απολύμανσης
- Ημαθία: Σύγχρονη Μονάδα Φυτωρίων ζητά υπάλληλο











