Πότε καταβάλλεται το υπόλοιπο 10% των αποζημιώσεων του 2018 - Παράταση για καταβολή ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2018 του ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την καταβολή του υπόλοιπου 10% των αποζημιώσεων του έτους 2018 για τη φυτική παραγωγή αναμένουν να δουν στους λογαριασμούς τους οι αγρότες που η καλλιέργειες τους υπέστησαν ζημιές το προηγούμενο έτος.
Παρ΄όλα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες της "Ημαθιώτικη Γη" η πληρωμή δύσκολα να πραγματοποιηθεί το μήνα που διανύουμε και πιθανότα πηγαίνει για Οκτώβρη.
Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε.
Επίσης όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως γίνεται γνωστό ότι παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 η προθεσμία της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2018 του ΕΛΓΑ.
Αυτό προβλέπει η υπουργική απόφαση (1444/204642/12-08-2019) που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (B 3371 – 31.08.2019) και τροποποιεί την (υπ’ αριθμ. 425/42522/20-5-2013 (1239Β 722-05-2013) κοινή υπουργική απόφαση με θέμα «Διαδικασία υποβολής της ετήσιας Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής, σε εφαρμογή του νόμου 3877/2010 (Α’160), τρόποι καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και Ασφαλιστική Ενημερότητα» (Β΄1239).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026
- Τάσος Μπαρτζώκας: Διευκόλυνση για τους αγρότες στην έκδοση του ψηφιακού δελτίου αποστολής
- Απόκτησε το Πιστοποιητικό Αγγλικών σου σε μόλις 2 Μήνες – Ταχύρρυθμα Τμήματα στην Easy Education










