Ο ΑΣ Μέσης συμμετείχε στην έκθεση Fruit Attraction 2019 στην Ισπανία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στη Μαδρίτη έδωσαν το παρόν οι άνθρωποι του ΑΣ Μέσης καθώς συμμετείχε ο Συνεταιρισμός στην έκθεση FRUIT ATTRACTION 2019 (Hall 10 / Stand B06) που διήρκησε από τις 22 ως 24 Οκτωβρίου και προσέλκυσε περισσότερους από 90.000 περίπου εμπορικούς επισκέπτες!
➡ Η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Fruit Attraction αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα του παγκόσμιου τομέα των φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση αναπτύσσεται σε 8 περίπτερα, όπου συμμετέχουν 1.800 προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρίες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, μεταφορές, logistics, λιπάσματα, παροχή υπηρεσιών.
Το προφίλ των επισκεπτών αποτελείται από εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες marketing, χονδρεμπόρους, παραγωγούς, εκπροσώπους υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.ά. από όλες τις αγορές του κόσμου.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Έρχεται δυναμική η 31η AGROTICA με τριπλό εχέγγυο επιτυχίας - Sold out ήδη το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φόρο κυκλοφορίας που εμφανίζονται ως “MYaade” ή “GOV”
- Οι πληρωμές Ιανουαρίου της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
- Με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων της Καρδίτσας συναντήθηκε ο Κώστας Τσιάρας
- Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 12ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό











