Στη σύσκεψη της Λάρισας παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Α.Σ. Νάσουσας
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
«ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/12/2017
Αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» συμμετείχε στην Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκέμβρη στη Λάρισα.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι από 11 ομοσπονδίες και από δεκάδες αγροτικούς συλλόγους σε όλη την χώρα. Έγινε πλούσια και γόνιμη συζήτηση για την οργάνωση του αγώνα, την επικαιροποίηση του πλαισίου αιτημάτων και την αναγκαία ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος. Αποφασίστηκαν συντονισμένες αγροτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, που θα κορυφωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη. Απαντάμε αγωνιστικά στη συνεχιζόμενη επίθεση από την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που γίνεται ακόμα πιο σκληρή με τα νέα μέτρα που προωθούνται. Θα προηγηθούν αγωνιστικές δράσεις με πολλές και διάφορες μορφές που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές.
Το νέο ραντεβού της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων ορίστηκε για τις αρχές Γενάρη. Ο Αγροτικός Σύλλογος Μαρίνος Αντύπας αποφάσισε περιοδείες – εξορμήσεις - συσκέψεις για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων και την επιλογή των μορφών πάλης.
Καλούμε όλους τους αγρότες σε επαγρύπνηση, να δώσουμε τη μάχη μαζί με τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους κόντρα στις επιδιώξεις μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, μεγαλεμπόρων.
Ευχόμαστε σε όλους τους αγρότες και αγρότισσες καλές γιορτές και αγωνιστική νέα χρονιά.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
- Συνεχίζει με Βιτόρια ο Παναθηναϊκός
- Βεσυρόπουλος: «Ξεκινά ο διαγωνισμός για το έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου»
- Δωρεάν Θερινά Μαθήματα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Ξεκίνησαν οι Εγγραφές!
- Χρήστος Κέλλας από τον Προμαχώνα Σερρών: Κλιμακώνονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου προϊόντων