Πότε πληρώνονται τα Deminimis σε επιτραπέζια ροδάκινα, νεκταρίνια, καπνά και αμύγδαλα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μετά την δημοσίευση στη Διαύγεια της εγκυκλίου έγκρισης πληρωμής χορήγησης ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών στους παραγωγούς όλης της χώρας, αύριο μετά τις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους παραγωγούς.
Τα ποσά των ενισχύσεων ανά στρέμμα ανέρχονται στα 70 ευρώ για τα επιτραπέζια ροδάκινα και 50 ευρώ στα νεκταρίνια σύμφωνα με την απόφαση που είχε εκδώσει το ΥπΑΑΤ.
Επίσης χρήματα θα δουν στους λογαριασμούς και οι παραγωγοί καπνών ποικιλίας "Μπασμάς" και "Κατερίνη" που διατηρούν τις εκμεταλεύσεις τους στις Περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Γρεβενών, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης , Πιερίας, Κατοριάς, Κοζάνης, Λάρισας, Πέλλας, Τρικάλων, Κιλκίς, Φλώρινας, και Χαλκιδικής. Τα ποσά που θα λάβουν ανά στρέμμα είναι 50 ευρώ.
Τέλος, όσον αφορά τους παραγωγούς αμυγδάλων σε όλη τη χώρα, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους 80 ευρώ ανά στρέμμα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δυναμική παρουσία της PJ Condellis SA στην Agrotica 2026 - Όλα όσα παρουσίασε στους χιλιάδες επισκέπτες
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Αμυγδαλιά
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW 2026
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δύο συλλήψεις σε Τέμπη και Σοφάδες για παραβίαση των μέτρων
- Σοβαρά τραυματισμένη σε πυλωτή πολυκατοικίας βρέθηκε 24χρονη στη Βέροια | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











