Ξεκινά η προμήθεια της Κάρτας του Αγρότη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τη δυνατότητα να προμηθευτούν από τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου την Κάρτα του Αγρότη θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί. Όπως τόνισαν πηγές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι όποιες τεχνικές δυσκολίες δημιουργήθηκαν από το κλείσιμο του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ελέγχου (ΟΣΔΕ) έχουν πλέον ξεπεραστεί.
Το πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια της Κάρτας του Αγρότη δημιουργήθηκε από την απόφαση να σταματήσει προσωρινά η λειτουργία του ΟΣΔΕ, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το πρόβλημα επιλύθηκε έπειτα από συμφωνία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη με τους επικεφαλής των ελληνικών τραπεζών και οι επανεκδόσεις γίνονται με βάση τα στοιχεία ΟΣΔΕ που είχαν υποβληθεί το 2019.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση ανακοίνωση του υπουργείου από τις 17 Μαρτίου, το ΟΣΔΕ ανεστάλη για 15 ημέρες και αναμένεται να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία στις αρχές Απριλίου, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μελισσόχορτο, βότανο με άρωμα λεμονιού
- Thessaly Evros Pass: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στις 23 Ιουλίου 2025, μέσω του vouchers.gov.gr
- ΔΥΠΑ Voucher 750€: Άμεση ενεργοποίηση ΚΑΥΑΣ και λήψη εκπαιδευτικού επιδόματος
- Δικογραφία εις βάρος κτηνοτρόφου στη Φλώρινα για ψευδή δήλωση - Δήλωσε κλοπή προβάτων που δεν είχε
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις δράσεις του έργου Biotech4Food για τη βιοτεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα