ΔΑΟΚ Καρδίτσας : 50 ευρώ αμοιβή στους κυνηγούς για κάθε αλεπού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συμμετοχή των κυνηγών στη συλλογή δειγμάτων θανατωθέντων αλεπούδων στα πλαίσια του προγράμματος αξιολόγησης των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της Λύσσας, με αμοιβή
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κάνει γνωστά τα εξής:
Η περίοδος συλλογής δειγμάτων θανατωθέντων αλεπούδων από κυνηγούς, στα πλαίσια του προγράμματος αξιολόγησης των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της Λύσσας, παρατείνεται μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018, ημερομηνία λήξης της κυνηγετικής περιόδου για το κυνήγι αλεπούς. Για την συλλογή δειγμάτων θα πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις της υπ’ αριθμ. 159489/1969/10-08-2017 (ΦΕΚ 2809/τ. Β΄) Απόφασης του Αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018».
Οι κυνηγοί θα μπορούν μετά από αίτησή τους να λαμβάνουν ως αμοιβή 50 ευρώ για κάθε θανατωθείσα αλεπού που προσκομίζουν. Η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξουν οι ίδιοι.
Συνημμένα το πλήρες δελτίο τύπου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»
- Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Η σιωπή των αμνών στο ΥπΑΑΤ και η υπονόμευση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ











