Υπεγράφη η ΥΑ για τη συνδεδεμένη ενίσχυση στην τευτλοκαλλιέργεια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, η Υπουργική Απόφαση για τη χορήγηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης για την καλλιέργεια τεύτλων, ύψους 72 ευρώ ανά στρέμμα, για την παραγωγή του 2017.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Αποστόλου στο ΥΠΑΑΤ με τους παραγωγούς τεύτλων δεσμεύτηκε τόσο για την επιτάχυνση της καταβολής της συνδεδεμένης ενίσχυσης, όσο και για τη δημιουργία επιτροπής η οποία θα αναλάβει να τεκμηριώσει την υιοθέτηση διακριτού αγροπεριβαλλοντικού μέτρου στο πλαίσιο του ΠΑΑ για την περαιτέρω ενίσχυση των τευτλοπαραγωγών, στην παραγωγή του 2018, που εφαρμόζουν αντίστοιχες πρακτικές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνδεδεμένες ενισχύσεις για σιτηρά: Στα 115 €/εκτ. το μαλακό σιτάρι και το κριθάρι – Στα 89,43 €/εκτ. το σκληρό για το 2025
- ΚΕΟΣΟΕ: Οι καλές ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη για τις εξαγωγές οίνου, επαναλαμβάνονται όμως οι «συμφορές» για τη γεωργία με την εμπορική συμφωνία με την Αυστραλία;
- Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Μαΐου 2026 | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Τρόποι για να έχετε υψηλές αποδόσεις στο λαχανόκηπο σας | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Αντιμετώπιση εχθρών στα Μηλοειδή | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











