Συνάντηση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας με το βουλευτή ΝΔ κ. Τάσο Μπαρτζώκα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνέχεια συναντήσεων για τον Αγροτικό Σύλλογο Ημαθίας, μετά αυτών που πραγματοποίησε με την Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου Μαρίας και τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρο.
Οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, κ. Βοργιάδης Χρήστος(Πρόεδρος) και Γαλανομάτης Γεώργιος (Υπεύθυνος επικοινωνίας), συναντήθηκαν σήμερα 22 Αυγούστου 2020 με τον βουλευτή ΝΔ Ημαθίας κ. Μπαρτζώκα Αναστάσιο, στο γραφείο του στη Βέροια, καταθέτοντας υπόμνημα και συζητώντας για τα επίκαιρα φλέγοντα αγροτικά ζητήματα αλλά και γενικότερα τις προοπτικές και το μέλλον της ροδακινοκαλλιέργειας.
Επίσης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, στο γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει άμεσα στήριξη της πολιτείας στους δενδροκαλλιεργητές για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες και δεν αποζημιώνονται από τον ΕΛΓΑ, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον κ. Μπαρτζώκα, αφού και ο βουλευτής σε επιστολή προς τον ΥπΑΑΤ κ. Μάκη Βορίδη ζήτησε τη στήριξη των παραγωγών από οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο είναι διαθέσιμο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποια ζητήματα συζητήθηκαν στη συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
- Γ. Πιτσιλής: Οι πέντε τομείς συνεργασίας με τα τουρκικά τελωνεία - Συνάντηση με Υφ. Εμπορίου της Τουρκίας
- Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ: Προτεραιότητα η στήριξη των παραγωγών και η μείωση του κόστους παραγωγής
- Agrotica 2026: Κατακόρυφη αύξηση των εμπορικών επισκεπτών κατά 61% και των ξένων συμμετοχών κατά 49%
- Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκπαιδευτικές δράσεις για την ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου «Κρήτη» σε Άδελε και Κριτσά











