Συνάντηση Υφυπουργού Ολυμπίας Τελιγιορίδου με την Ένωση Παράκτιων Αλιέων Ελλάδος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Με την Ένωση Παράκτιων Αλιέων Ελλάδος συναντήθηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα κριτήρια επαγγελματικότητας του παράκτιου αλιέα, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και το νομικό πλαίσιο αυτών, το κόστος παραγωγής, το νέο ΕΠΑΛΘ, ο έλεγχος της ερασιτεχνικής αλιείας, ο αλιευτικός τουρισμός, οι αποζημιώσεις από προστατευόμενα είδη, η επαγγελματική κατάρτιση καθώς και η συμμετοχή των αλιέων στις λήψεις αποφάσεων.
Η κ. Τελιγιορίδου δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα ζητήματα, για τα οποία στην πλειοψηφία τους υπάρχει ταύτιση απόψεων και κάλεσε τους αλιείς να συνδράμουν με την εμπειρία τους στη συνέχιση του διαλόγου.
Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία να συνεργαστούν επ΄ ωφελεία της Ελληνικής αλιείας και των Ελλήνων ψαράδων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Χανιά: Λαγάνα 70 κιλών παρασκεύασε φούρνος
- Τσιάρας από το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας: Διασφάλιση ανθεκτικότητας και στήριξη των Ευρωπαίων αγροτών για βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα σε ευρωπαϊκό επίπεδο
- Τσαβδαρίδης: «Στις ρίζες της παράδοσής μας βρίσκουμε τον δρόμο για το μέλλον» – Παρουσία σε Πλατύ, Αλεξάνδρεια και Ασώματα
- Παρουσία του Τάσου Μπαρτζώκα στην ενθρόνιση του νέου Καθηγουμένου της Μονής Παναγίας Δοβρά
- Νέοι Γεωργοί: Αναρτήθηκε από το ΥΠΑΑΤ η τροποποιητική απόφαση για δράσεις κατάρτισης