Περιφέρεια Θεσσαλίας: Κατανομή Βοσκότοπων 2020
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους, ότι έχουν καταρτιστεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2020.
Καλούνται οι κτηνοτρόφοι των οποίων η έδρα της εκμετάλλευσής τους βρίσκεται στη Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας, έως 31/12/2020, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα για την ισχύουσα κατανομή έτους 2020.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη προσέλευσης, θεωρείται ότι οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και χάνουν το δικαίωμα για να υποβάλλουν αίτηση χωροταξικής ανακατανομής για το έτος 2021, (δικαίωμα ένστασης) σύμφωνα με το άρθρο 3 της αρ. 915/69142/12-5-2018 ΥΑ.
Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν αυτά, καλούνται οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση χωροταξικής ανακατανομής για το έτος 2021 για την εξυπηρέτησή τους να προβούν μέσω τηλεφωνικής και διαδικτυακής επικοινωνίας με το αρμόδιο Τμήμα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας, Καλλισθένους 27 και Θεοφράστου στο τηλ. 2413511136 καθώς και στο email.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. '; document.write(''); document.write(addy_text65774); document.write('<\/a>'); //-->\n Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ; πληροφορίες κ. Δέσποινα Κιτσικούδη έως 31/12/2020.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, σε εξέλιξη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και το Κιλκίς
- Ανδριανός: Η διατήρηση της παρέκκλισης του ελάχιστου ορίου ολικών στερολών για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Κορωνέικης συνιστά ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ελληνική ελαιοκομία
- Συνεταιρισμοί για έναν ειρηνικό κόσμο
- Ανδριανός: Με απόφαση του Υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά συστήνεται Επιστημονική Ομάδα Εργασίας για το Ελληνικό Μέλι και τα Μελισσοκομικά Προϊόντα
- Αθανάσιος Καββαδάς στη Βουλή: Πιλοτικό πρόγραμμα 1,5 εκατ. ευρώ για τον λαγοκέφαλο










