Τραγικό τέλος για έναν κτηνοτρόφο στην Εύβοια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Τραγικό τέλος για έναν κτηνοτρόφο ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του στο Μετόχι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Ο 40χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο ο οποίος πήγε να τον επισκεφθεί και στην κυριολεξία “του κόπηκαν τα πόδια” μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.
Μετά από πολλές εκκλήσεις, γείτονες έσπευσαν στο σημείο ώστε να του αφαιρέσουν την θηλιά ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.
Σημειώνεται ότι λίγες ώρες πριν, το ίδιο τραγικό τέλος είχε ακόμη ένας άνθρωπος, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του κόβοντας τις φλέβες των χεριών του μέσα στο σπίτι του στο Αφράτι.
Πηγή: Eviathema.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στην ερχόμενη βδομάδα - Δείτε ποιους αφορούν
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα










