45 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους για αγορά ζωοτροφών με τροπολογία ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
 - Κατηγορία Κτηνοτροφία
 
Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για Σύσταση εταιρειών μέσω των Υπηρεσιών Μιας Στάσης. Τα χρήματα της ενίσχυσης, όπως είπε σε παρέμβασή του στη Βουλή ο κ. Γεωργαντάς, θα ξεπεράσουν τα 45 εκατ. ευρώ, θα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα και θα καθοριστούν επί ποσοστού του τζίρου του 2021.
Την ψήφιση της τροπολογίας θα ακολουθήσει Υπουργική Απόφαση που θα καθορίζει τους όρους και τη διαδικασία καταβολής της ενίσχυσης με στόχο να γίνει πριν από το Πάσχα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
 - Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος
 - ΠΟΓΕΔΥ: Απαράδεκτη αποποίηση ευθυνών από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ - Η ευθύνη δεν είναι «φραπές»
 - Ασφαλή τρόφιμα: 97% υψηλή συμμόρφωση στα υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
 - ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης: «Τεχνικές Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών» στην Κυπαρισσία
 
     







 


