Ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη για την απώλεια προθεσμίας σύναψης σύμβασης για το Κοινοτικό Πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Τη στιγμή που ο κτηνοτροφικός κλάδος ασφυκτικά υπό το βάρος της υπερφορολόγησης η Κυβέρνηση τού στερεί την ανάσα των κοινοτικών κονδυλίων ύψους 5,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση της Φέτας (Π.Ο.Π.), στις αγορές τις Ευρώπης, των Η.Π.Α και του Καναδά.
Μια ακόμα τραγική αποτυχία στο πλούσιο ιστορικό της Κυβέρνησης για την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε ήδη από τις 14 Μαρτίου 2018 εκφράσει την ανησυχία της με σχετική ερώτηση στη Βουλή, αναδεικνύοντας παράλληλα καταγγελίεςπου έκαναν λόγο για μεθοδεύσεις από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Απέναντι σε αυτά ο Υπουργός παρέμεινε άφαντος μέχρι πρότινος οπότε και προέβηστον “αποκεφαλισμό”του διορισμένου από τον ίδιο ΔΣ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών του.
Τι έχει να πει ο κ. Υπουργός στους Έλληνες κτηνοτρόφους και παραγωγούς για την απώλεια της χρηματοδότησης;
Μήπως, και για αυτό φταίει η ΝΔ;
Ο κ. Αποστόλου έχει υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό να αναλάβει τις ευθύνες του αντί να κρύβεται πίσω από τις μεθοδευμένες παρατήσεις των συνεργατών του».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΚΚΕΛ: Η Ελλάδα χάνει τους αγρότες της, η εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα επιταχύνεται
- Τζάκρη - Άμεση στήριξη στους πληγέντες βερικοπαραγωγούς της Πέλλας - Ενεργοποίηση των ενισχύσεων deminimis ή ένταξη τους στο Μέτρο 23
- Σίβηρη Χαλκιδικής: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων διά θαλάσσης λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
- Ανδριανός: Νέο, σαφές και αναλογικό πλαίσιο για τις διοικητικές κυρώσεις στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα
- Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές αποζημιώσεων του 2025 από τον ΕΛΓΑ - Καταβλήθηκαν 6.617.425 € σε 5.201 παραγωγούς










