Π.Ε. Δράμας :Απαγόρευση αλιείας πέστροφας 2023-2024
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Δράμας ανακοινώνονται τα εξής: “Με το αριθ. 334730/17282 / 31-10-2023 έγγραφο μας και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται σε όλες τις λίμνες και τα ποτάμια της επικράτειας, η αλιεία πέστροφας από 1ης Νοεμβρίου κάθε έτους μέχρι 15η Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.
Η απαγόρευση αλιείας στα ιχθυοτρόφα ύδατα του Νομού μας είναι επιβεβλημένη για την προστασία της αναπαραγωγής της ενδημικής πέστροφας.
Παρακαλούμε για την τήρηση της απαγόρευσης γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις (Ν. 1740/87 όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του Ν. 2040/1992).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποκαθιστά την εμβληματική Αθωνιάδα Ακαδημία της Ι.Μ. Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, μέσω του ΕΣΠΑ
- Ψηφιακά Δελτία Αποστολής: Η υποχρέωση που αφορά τους αγρότες και πώς το Emblem κάνει τη διαδικασία απλή
- ΕΕ: Μονοετής αναστολή δασμών στα αζωτούχα λιπάσματα. Θα φτάσει όμως η μείωση στον αγρότη;
- ΑΑΔΕ: Σύλληψη 2 Ολλανδών για κλοπή απολιθωμάτων από το δάσος της Λέσβου
- Αποκλεισμός των γεωτεχνικών των Περιφερειών από τις αποζημιώσεις ελεγκτικών κλιμακίων – Ζήτημα θεσμικής ισονομίας και υπηρεσιακής αξιοπρέπειας











