Φόβος στα χωράφια: Αγέλες αγριογούρουνων τραυμάτισαν αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Δύο περιστατικά με αγέλες αγριογούρουνων, τα οποία τραυμάτισαν διερχόμενους αγρότες συνέβησαν το προηγούμενο διήμερο στα Τρίκαλα. Το πρώτο συνέβη στο Ζάρκο, όπου αγρότης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ στο δεύτερο περιστατικό στην Πηνειάδα, όπου ένας αγρότης που επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, παρασύρθηκε από αγέλη αγριογούρουνων με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με κατάγματα.
Και τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν το πρωί. Στο Ζάρκο αγρότης που πήγε να βάλει μπροστά το μοτέρ για να ποτίσει τις καλλιέργειες του, κοντά στον Πηνειό ποταμό, βρέθηκε αντιμέτωπος με αγέλη από αγριογούρουανα, τα οποία τον τραυμάτισαν ελαφρά, ευτυχώς, στο χέρι. Στο δεύτερο περιστατικό στην Πηνειάδα, αγρότης που κατευθύνονταν με την μηχανή του στα χωράφια του παρασύρθηκε από την αγέλη με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι η πρώτη φορά που αγέλες από αγριογούρουνα προκαλούν ζημιές και προβλήματα, ενώ κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί και στην αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να ληφθούν μέτρα.
Πηγή:ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εργαζόμενοι: Voucher κατάρτισης ΔΥΠΑ 750€: Τρίτη 10/03 ανοίγει η πλατφόρμα. Λεπτομέρειες υποβολής & κριτήρια επιλογής
- Αμερική: Έντονη κριτική στον Μέσι για τη συνάντηση και το χειροκρότημα στον Ντόναλντ Τραμπ
- Βερικοκιά: Ο Ρόλος των Θρεπτικών Στοιχείων στη Βελτίωση της Παραγωγικότητας
- Προσλήψεις καθηγητών ’26-’27. Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια. Μάθε γιατί να διδάξεις σε εμάς
- Τα μυστικά για την καλλιέργεια ντομάτας - Τι πρέπει να προσέχουμε κατά τη σπορά











