Σύσκεψη της Υφυπουργού ΑΑ & Τ Ο. Τελιγιορίδου με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού συλλόγου και του αγροτικού συνεταιρισμού Ρεθύμνου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Σύσκεψη με εκπροσώπους του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ρεθύμνου και του Γεωργικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου κκ. Βενιεράκη, Γλεντζάκη και Ψαθάκη, είχε στο γραφείο της η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα των Ελληνοποιήσεων του γάλακτος και του κρέατος, η διάθεση των προϊόντων ΠΟΠ, θέματα κτηνοτροφίας μειονοτικών και ορεινών κ.α.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα. Οι εκπρόσωποι προσκάλεσαν την κ. Τελιγιορίδου, με την πρώτη ευκαιρία, να επισκεφτεί το Ρέθυμνο και την Κρήτη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 3 Νοεμβρίου έως 7 Νοεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον ΟΦΗ, διορία 5 ημερών για εξόφληση Παπάζογλου
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τους παραγωγούς λαϊκών αγορών και με την Ομοσπονδία Παραγωγών - πωλητών Λαϊκών αγορών
- Κέλλας στα εγκαίνια της BOAT & FISHING SHOW 2025 «Στηρίζουμε την αλιεία, προστατεύουμε τη θάλασσα, ενισχύουμε τις τοπικές κοινωνίες»
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ - άλλο ένα χτύπημα στην ύπαιθρο











