Συνάντηση Βασίλη Κοτίδη με μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025 έγινε συνάντηση του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης-Κυριάκος Βελόπουλος Βασιλείου Κοτίδη με μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων κατά την οποία ετέθησαν και συζητήθηκαν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αναφορικά με τις αποζημιώσεις ζωοτροφών, επιδοτήσεις γάλακτος και λοιπά θέματα.
Στην συνάντηση έλαβε χώρα η καταγραφή των δικαίων αιτημάτων των κτηνοτρόφων και των προβλημάτων τους, η οριστική επίλυση των οποίων κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της τεράστιας σημασίας την οποία έχει η πρωτογενής παραγωγή για την χώρα μας.
Τέλος όπως δήλωσε ο Βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης , Βασίλης Κοτίδης, η επιβίωση του κλάδου των κτηνοτρόφων αποτελεί βασικό μέλημα της πολιτικής μας και σταθερή δέσμευση για εμάς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες
- ΠΟΓΕΔΥ: ΥπΑΑΤ υπό στρατιωτική διοίκηση – σήμερα στην ΚΑΠ να περιμένουμε ΟΥΚ, Rafale και “Ασπίδα του Αχιλλέα”;
- ΑΑΔΕ: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Φορολογικών Διαδικασιών και Εξυπηρέτησης (ΚΕΦΟΔΕ) Θεσσαλονίκης
- Τάσος Μπαρτζώκας : 2,3 εκατ. ευρώ για τη νέα γέφυρα στη Νάουσα – Μια σημαντική διεκδίκηση γίνεται πράξη
- ΕΛΓΑ: Καταβολή 5 εκ ευρώ ως προκαταβολή για ζημίες στο φυτικό κεφάλαιο από τις πυρκαγιές του 2024










