Παραβίασαν τα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων και συνελήφθησαν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Φαινόμενο κόπωσης από τη συνεχιζόμενη τήρηση μέτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων και κατά επέκταση μη πειθάρχησης στα προληπτικά μέτρα παρατηρούνται από κτηνοτρόφους το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Λάρισας.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει και από τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, μόνο χθες Δευτέρα, συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο άνδρες οι οποίοι έχουν μετακινήσει πρόβατα για βόσκηση σε απόσταση 1.500 και 500 μέτρων, αντίστοιχα, από τις σταβλικές τους εγκαταστάσεις, κατά παράβαση ισχύουσας απόφασης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μ. Σχοινάς για επιζωοτίες : «Όσο η κρίση συνεχίζεται, η στήριξη συνεχίζεται – Όταν έρθει η στιγμή της ανασύστασης, θα είμαστε ήδη έτοιμοι»
- Η ποιοτική εκπαίδευση δεν χρειάζεται να είναι απρόσιτη
- Με εκδήλωση μαγειρικής και τη μεγάλη συναυλία των «1550» κορυφώνεται σήμερα το «Naoussa Street Food Festival – Wine Edition 2026»
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες










