Συνάντηση ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδη με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα των παρανόμων ελληνοποιήσεων γάλακτος και κρέατος έδωσαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας που έγιναν δεκτοί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη την Τετάρτη (6/8/2019).
Παράλληλα αναφέρθηκαν και στο σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής.
Ο κ. Βορίδης από την πλευρά του τους ανέλυσε τις προθέσεις της ηγεσίας του Υπουργείου για να μπει τέλος στη μάστιγα των ελληνοποιήσεων ενώ αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα μείωσης του κόστους παραγωγής και στους τρόπους που με τους οποίους μπορεί η Κυβέρνηση να συμβάλει σε αυτήν.
Παράλληλα συζήτησε μαζί τους τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εξυγιανθεί ο ΕΛΓΑ ενώ δέχθηκε και τις επισημάνσεις τους σε ό,τι αφορά τα προσδοκώμενα από τη νέα ΚΑΠ.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Εργάτες γης και βιοπαλαιστές αγρότες στον ίδιο αγώνα για αξιοπρεπή ζωή
- Στη φυλακή ο μεσάζων για το «κανόνι» στον συνεταιρισμό της Μέσης Ημαθίας - Αθώοι άλλοι 8 κατηγορούμενοι
- Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα - Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους
- Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες της Ημαθίας για μεροκάματα και παραγωγή - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Διαβατό











