Ενημέρωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Σε ενημέρωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων προχώρησε το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των τριών Δήμων, των Δασαρχείων, της Αστυνομίας, των χοιροτρόφων και των κυνηγετικών συλλόγων.
Έγινε ενημέρωση για το νόσημα, συζητήθηκαν οι προτάσεις και αναλήφθηκε η μέριμνα για την εφαρμογή μέτρων απαραίτητων για την αντιμετώπιση του νοσήματος. Πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού με σκοπό την ευρύτερη ενημέρωση των πολιτών. Θα ακολουθήσουν δράσεις σε τοπικό επίπεδο για τον έλεγχο και την πρόληψη του νοσήματος.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026










