Κατανομή επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2019 για τους κτηνοτρόφους της Λάρισας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους, ότι έχουν καταρτιστεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2019.
Καλούνται οι κτηνοτρόφοι των οποίων η έδρα της εκμετάλλευσής τους βρίσκεται στη Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας, (Καλλισθένους 27 και Θεοφράστου, πληροφορίες κ. Δέσποινα Κιτσικούδη) έως 31/12/2019, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα για την ισχύουσα κατανομή έτους 2019.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη προσέλευσης, θεωρείται ότι οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και χάνουν το δικαίωμα για να υποβάλλουν αίτηση χωροταξικής ανακατανομής για το έτος 2020, (δικαίωμα ένστασης).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε το σύστημα υποβολής μεταβιβάσεων δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης για τη βιωσιμότητα για το έτος ενίσχυσης 2026
- Με ισχυρή δυναμική συνεχίζουν οι ελληνικές εξαγωγές
- Super Cup: ΑΕΚ και ΟΦΗ για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν
- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Naoussa Street Food Festival-Wine Edition 2026»










