Λασίθι: Παραδόθηκε ο 43χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 73χρονου κτηνοτρόφου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Παραδόθηκε στις αρχές το πρωί ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 73χρονο κτηνοτρόφο πριν από λίγες ημέρες κοντά στο χωριό Κουρούνες, στη Νεάπολη Λασιθίου, ενώ τραυμάτισε σοβαρά το γιο του 73χρονου και ελαφρύτερα τον γαμπρό του. Ο 43χρονος εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στα δικαστήρια Νεάπολης, όπου αναμένεται η απολογία του ενώπιον του ανακριτή και η απόδοση κατηγοριών.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος με το ΙΧΦ όχημά του, πέρασε έξω από την κτηνοτροφική μονάδα του 73χρονου και άρχισε να πυροβολεί. Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 73χρονος, ενώ ο 45χρονος γιος του μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπως και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, με ελαφρύτερα τραύματα από σκάγια στο θώρακα και το κεφάλι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Υπό καταρρακτώδη βροχή η διαμαρτυρία των αγροτών της Ημαθίας στον ΕΛΓΑ Βέροιας
- ΕΕΚΕ: Ο Υπουργός Ανάπτυξης αποκλείει σκόπιμα την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας από τη Βουλή - Γιατί ενοχλούμε με την αλήθεια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν 82.870 αγρότες για ενισχύσεις 46 εκατ. ευρώ
- Κέλλας στη Βουλή: Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είναι σαφής ότι υπάρχουν ρητοί περιορισμοί στην αγορά γαλακτοκομικών μετά από εμβολιασμό
- Η ΕΕ και η Mercosur επιτυγχάνουν πολιτική συμφωνία για τη σύναψη πρωτοποριακής εταιρικής σχέσης











